Redaktionen

Katrine Ea Faber
Redaktør
Bestyrelsesmedlem i UNGKOM KBH | Bachelor i Kommunikation og Performance Design fra RUC, og nuværende stolt kandidatstuderende i Digital Design og Kommunikation på ITU | Elsker ordkløveri og de gamle kommaregler.
Karoline Kaae
Redaktør
London-bound kandidat i Advertising, Branding & Communication. Jeg er layout-wizard, SoMe addict og vild med konceptudvikling.
Heidi Oddershede Laursen
Redaktør
Bestyrelsesmedlem i UNGKOM Nord | Studerer BA i Kommunikation og Digitale Medier, AAU | Brænder for kommunikationens mange facetter, og hvordan denne kan påvirke og ændre verden.
Alexander Kokkedal
Redaktør
Bestyrelsesmedlem i UNGKOM Nord | Studerer BA i Jura på Aalborg Universitet | Holder meget af tekstforfatning generelt og især med udgangspunkt i interviews. Har en extracurriculær interesse for kommunikation og hvordan man skriver fængende og forståeligt.
Lærke Agerbo Eriksen
Redaktør
Bestyrelsesmedlem i UNGKOM Nord | Studerer BA i International Virksomhedskommunikation i Spansk, AAU | Brænder for interkulturel kommunikation og hvordan denne har indflydelse på møder mellem mennesker
Caroline Kjærbye-Thygesen
Skribent
Arbejder som PR- og Kommunikationskonsulent hos Mindshare Danmark og læser en kandidat i Film- og Medievidenskab på Københavns Universitet med profil i tværmedial kommunikation og marketing.
Anna Rosenberg
Skribent
Læser en kandidat i film- og medievidenskab på Københavns Universitet med en profil i journalistik. Elsker at nørde kreativ formidling og jagten på den gode fortælling.
Karoline Lundberg
Skribent
London-bound Brand Designer der læser en Master of Arts i Advertising, Branding & Communication på UWL. Jeg er layout-wizard, SoMe addict og vild med konceptudvikling.
Emilie Haugelund
Skribent
Tekstforfatter hos Mindshare med en forkærlighed for storytelling, gode ideer og "Friends"-quotes. Drømmer om at skabe reklamer, der ændrer holdninger, provokerer eller får dig til at grine. Eller måske det hele på én gang.
Nicolai Dupont
Skribent
Journalistisk vidunderbarn hos DR. Tidligere showvært, chefredaktør og covfefe på Journalisthøjskolens Radio Genlüd. Hader starvefejl og elsker sprog i en grad, der grænser til det perverse.
Jeppe Hagstrøm
Skribent
Kandidatstuderende i kommunikation på RUC med hang til digital formidling. Er helt tosset med ny viden! Derudover har jeg en svaghed for fodbold, rødvin og stearinoplyste middage.
Helya Rasti
Skribent
Når jeg ikke giver den gas på volleyballbanen, er jeg Content Lead i Legatbogen. Planen er at besøge alle kontinenter, drikke vin og udforske kommunikationsverdenen.
Ida Weis
Skribent
Læser til journalist på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, men er i halvandet års praktik på DR Kommunikation og Presse, hvor jeg beskæftiger mig med intern kommunikation til DRs intranet.
Julie Kjær Mortensen
Skribent
Som kommunikationsstuderende på Danmarks Medie- & Journalisthøjskole er praktisk træning, er mødepligter og deadlines min midlertidige livsstil. Følg min livsstilsændring som kommende udvekslingsstuderende på sociale medier.
Anna Jæger Drisgaard
Skribent
BA i kommunikation og digitale medier. Er praktikant på Copenhagen Fashion Week, hvor jeg arbejder med alle former for kommunikation. Jeg elsker at skrive kreative tekster om mode – gerne med indskudte sætninger som mit personlige tvist.