Redaktionen

Katrine Ea Faber
Redaktør
Bachelor i Kommunikation og Performance Design fra RUC, der elsker ordkløveri og de gamle kommaregler. Snart en stolt kandidatstuderende i Digital Design og Kommunikation på ITU.
Karoline Kaae
Redaktør
Når næsen ikke er i branding-bøgernepå CBS, opsnuser jeg seneste nyt om den danske modebranche som Editorail Assistant på Fashion Forum.
Mathilde Rouzé Prætorius
Skribent
Jeg studerer Kommunikation på Roskilde Universitet med fokus på strategisk kommunikation, organisationskommunikation og digitale medier.
Caroline Kjærbye-Thygesen
Skribent
Arbejder som PR- og Kommunikationskonsulent hos Mindshare Danmark og læser en kandidat i Film- og Medievidenskab på Københavns Universitet med profil i tværmedial kommunikation og marketing.
Anders Rejnhold Lorenzen
Skribent
Studerer Kommunikation på RUC med fokus på strategisk organisationskommunikation og digitale medier. Arbejder ved siden af med kommunikation og sociale medier i Styrelsen for Forskning og Innovation.
Camilla Bergmann
Skribent
Arbejder med digital kommunikation, marketing og sociale medier i en IT-virksomhed. Er cand.mag. i Kommunikation fra Aalborg Universitet – København. Og brænder for at skrive.
Jackieline Panduro Axelsen
Skribent
Studerer Analytisk Journalistik ved Aarhus Universitet og DMJX, men er bosat i København, hvor jeg skriver det afsluttende speciale, inden jeg skal ud og jagte drømmejobbet.
Eva Sidsel Agner Pedersen
Skribent
Jeg arbejder som Digital Kommunikationsassistent hos Kræftens Bekæmpelse og studerer kommunikation på RUC, hvor jeg skriver speciale om involvering af mænd i sundhedskommunikation på digitale medier.
Sofie Henriksen
Skribent
Til sommer bliver jeg færdig som kandidat i business communication & intercultural marketing fra Copenhagen Business School. Mine kreative tanker bliver til daglig plejet hos kommunikationsbureauet Oktober KBH, hvor jeg arbejder som konsulent.