UNGKOM Kbh

Unge Kommunikatørers hovedbestyrelse er i København, hvor studenterorganisationen oprindeligt havde sit udspring. Vi forbinder alle regioner til moderorganisationen, Djøf, og agerer ofte koordinerende led for de aktiviteter der samler regionerne på tværs.

I København afholder vi årligt ca. 20 – 25 arrangementer, der tematisk spænder lige fra sociale netværk events til faglige arrangementer, som er aktuelle indenfor kommunikationsfeltet.

Bestyrelsen opfordrer i høj grad alle interesserede, til at bidrage med ideer til arrangementer, konstruktiv kritik eller for den sags skyld en hjælpende hånd. Vi arbejder hårdt for at gøre det godt – du kan hjælpe os til at gøre det bedre.

Nedenfor kan du se, hvem der sidder i bestyrelsen, og hvilke teams, vi arbejder i. Kontakt formandsteamet, hvis du vil vide, hvornår næste møde er.

Hvert år afholdes en generalforsamling, hvor den nye bestyrelse vælges. Generalforsamlingen afholdes i marts måned.

UNGKOM KBH består af følgende teams og frivillige kommunikatører:

 

Maria Ellegaard Møller
Formandsteamet
Kandidatstuderende på Aalborg Universitet (KBH) og Social Media Consultant hos Mindshare. Praktikant i DR Presse og Kommunikation i efteråret 2017. Yndlings sociale medie er klart snapchat, elsker Chromecast og click-mix og kommunikerer bedst med GIF’s og emojis!
Erica Hansen
Formandsteamet
Kandidatstuderende i virksomhedsstudier og performance-design med en stor svaghed for reklamer med kant, neuromarketing, design thinking og nye verdensdele. Tidligere hawaiianer nu århusaner i København.
Katrine Ea Faber
Redaktør
Bachelor i Kommunikation og Performance Design fra RUC, der elsker ordkløveri og de gamle kommaregler. Stolt kandidatstuderende i Digital Design og Kommunikation på ITU.
Karoline Kaae Svendsen
Redaktør
Når næsen ikke er i branding-bøgerne på CBS, opsnuser jeg seneste nyt om den danske modebranche som Editorail Assistant på Fashion Forum.
Anders Gyrup Larsen
Web
Digital Campaign Manager hos Mindshare, og Community Manager for Social Media Week.
Twitter
Peter Schou Petersen
Head of Social
Project Manager hos Legatbogen med ansvar for søgemaskineoptimering, herunder søgeordsanalyser og linkbuilding. BA i international virksomhedskommunikation og bestyrelsesmedlem i UNGKOM.
Sofie Eichen
Social
Studerer cand.merc.(kom.) på Copenhagen Business School og arbejder med sociale medier og employer branding som Assistant Consultant i Marketing & Communication hos PwC.
Sofie Antorini
Social
Indehaver af den flotte titel PA & Communications hos konsulentvirksomheden SIGNAL med alt godt inden for strategisk rådgivning for brug af rum og forandringsledelse. Stor fan af SoMe-lol som sidegeschæft.
Christian Otholm
Social
Cand.comm. i kommunikation/filosofi & videnskabsteori fra RUC. Forkærlighed for retorik, kosmisk pessimisme og kommentarsporsetikette.
Benedikte Lundberg
Social
Nyuddannet Cand. Public’er med et bankende hjerte for digital journalistik og fortællinger. Arbejder som freelancejournalist på onlinemagasinet Houzz, hvor jeg skriver om arkitektur og design.
Martin Santon
Social
Cand.merc.BCM i '16 og sidder nu med online marketing hos AWM Network. Blogger om groovy musik i min fritid, hvis jeg ikke ser fodbold eller en god serie.
Dina Jans
Event
Studerer sociologi med sidefag i medie og kommunikationsvidenskab på Lund Universitet og arbejder som studentermedhjælper hos Digitaltaktik.dk. Bruger min fritid på at løfte tunge vægte til crossfit og flyve i luften til akroyoga.
Christian Guldberg Madsen
Event
Cand.mag.comm´er med interesse for kulturmøder, organisationer og strategisk kommunikation (og stærkt mad). Arbejder til daglig med kampagner og kom.planlægning. Derudover kæmpe Queen-fan
Frederikke G. Pedersen
Event
Studerende på kandidatuddannelsen Corporate Communication (MA CC) og praktikant hos Carat i efteråret 2017. Nysgerrig på samspillet mellem forbrugere, medier og strategi og altid fingeren på pulsen inden for markeds- og forbrugertrends.
Christina Mia Vinter
Event
Jeg er uddannet journalist og arbejder som projektleder i Kulturministeriet. Jeg har erfaring med content marketing og salg samt gået på Politikens debattør- og kritikerskole. I fritiden åbner jeg champagne med sabel, er ved at starte en blog og nørkler altid med nye ideer.