UNGKOM Nord

UNGKOM Nordjylland fungerer som en delregion af Unge Kommunikatører. Siden stiftelsen i sommeren 2004 har vi i UNGKOM Nord arbejdet for at videreføre Unge Kommunikatørers mission og værdigrundlag i det Aalborggensiske. Det er blandt andet sket ved at gennemføre faglige og sociale arrangementer og ikke mindst ved at knytte bånd imellem erhvervsliv og studerende.

Særligt er det vores mål at skabe øget opmærksomhed omkring vigtigheden i at engagere sig i tiltag uden for studiets rammer. Dette tilstræber vi ved at skabe forståelse for værdien i at deltage i events og workshop, der giver et praksis suppleanten til studiets teoretisk viden. Dette for at de studerende kan tilegne sig viden og færdigheder, som et fremtidigt studiejob eller faststilling vil kræve, men som sjældent udbydes gennem uddannelsen.

Find os på Facebook, hold øje med vores kommende events og bliv en del det inspirerende netværk UNGKOMsammen NORD.

UNGKOM Nord består af følgende frivillige kommunikatører:

Rikke Mølgaard Jensen
Formand
Rikke brænder for it og kommunikation, derfor vil hun gerne videreformidle praktisk indsigt omkring de mange aspekter indenfor branchen og være med til at forberede andre kommunikationsstuderende på den virkelighed, som der er udenfor studiet.
Mille Mathilde Søndergaard Severinsen
22 årig, udadvendt og kreativ bachelorstuderende på Kommunikation og Digitale medier, AAU, vild med kommunikation og med særlig interesse for markedsføring, PR og sociale medier.
Rikke Frost Østergaard
Min hverdag foregår på AAU, hvor jeg læser Kommunikation og Digitale Medier. Hos UNGKOM er jeg en del af SoMe teamet, hvor jeg får lov til at arbejde med min primære interesse, ekstern kommunikation.