Redaktionen

Amanda Allouche
Redaktør (KBH)
Jeg hedder Amanda, er 23 år, og har efter endt bachelor i fransk, valgt at læse Interkulturelle markedstudier på Københavns Universitet. Jeg bestræber nemlig på at kombinere sprog og kommunikation i praksis. Jeg har den skarpe pen fremme, og glæder mig meget til “le travail” med UNGKOM Redaktionen Kbh!
Mathias Dahl-Spangby
Redaktør (KBH)
Jeg hedder Mathias, er 26 år, og er uddannet Digital Konceptudvikler fra KEA. Tidligere har jeg læst Multimediedesigner og Webintegrator, og beskæftiger mig med digitale medier, konceptudvikling og adfærdsdesign.
Lise Tarp Hansen
Redaktør (Aarhus)
Jeg hedder Lise, er 26 år og læser Kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Jeg er pt ved at skrive bachelor om klimakommunikation og arbejder ellers med kommunikation i Borgmesterens Afdeling i Aarhus Kommune. Jeg har efterhånden god erfaring med at skrive alt fra klummer, blogindlæg og pressemeddelelser til SoMe-opslag, taler og avisartikler.
Mai Skovgaard Andersen
Skribent i Aarhus
Mit navn er Mai, og jeg er 26 år. Jeg har netop færdiggjort min uddannelse på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, hvor jeg de sidste 3,5 år har læst Kommunikation. Jeg har de seneste år særligt arbejdet med ekstern kommunikation og journalistisk formidling, da jeg tidligere har arbejde med presse, SoMe, kampagneplanlægning og events på Københavns Rådhus, hos Red Barnet og hos FSC Danmark.
Susanne Thomsen
Skribent i Aarhus
Mit navn er Susanne, og jeg er 23 år. Jeg læser på 2. semester på Kommunikationsuddannelsen på DMJX i Århus.
Karen Johanne Iversen
Skribent i Aarhus
Mit navn er Karen, jeg er 27 år og blev i 2018 cand. mag. i Medievidenskab fra Aarhus Universitet med tilvalg i journalistisk formidling fra DMJX. Jeg er netop startet som kommunikationskonsulent hos Publico Kommunikation, hvor en stor del af min tid går med at trylle videnstungt indhold om til levende og letfordøjelige budskaber. Inden Publico var jeg hos Spiir i 3 år. Her stod jeg i spidsen for løjerne i content marketing-afdelingen: blogging, content partnerships, e-mail marketing, inbound marketing, SoMe og influencer marketing. Når jeg arbejder med kommunikation, gør jeg mig umage for at producere tekster, der læses, kampagner, der rykker og strategier, der virker.
Kirstine Landgrebe
Skribent i Aarhus
Jeg hedder Kirstine, er 24 år og læser Medievidenskab på kandidatuddannelsen i Aarhus. Derudover arbejder jeg med kommunikation på de sociale medier, hvor jeg bestræber mig på at gøre det uinteressante interessant gennem fangende formidling. ✍️🤗
Oliver Hougaard
Skribent i København
Mit navn er Oliver og jeg har en baggrund som kommunikationsrådgiver i Lær for Livet og i Rhetor - rådgivende retorikere. I mit arbejde som kommunikationsrådgiver har jeg arbejdet med et bredt tværsnit af forskellige kommunikationsopgaver - fra strategisk kommunikation og pressehåndtering, til konceptudvikling, taleskrivning og ghostwriting for vores klienter. Fang mig gerne på Linkedin!
Louise Winther
Skribent i København
Jeg hedder Louise, jeg er 25 år, har en BA i Engelsk og Organisationskommunikation og læser min kandidat i Politisk Kommunikation og Ledelse på CBS. Dog er jeg lige nu Public Affairs praktikant hos Finans Danmark. Som sproglig bachelor, anser jeg al kommunikation som ’politisk’ grundet sprogets virkelighedsskabende betingelser. Jeg er særlig interesseret i bæredygtigheden og dens kommunikation og samspillet mellem sprog og kultur.
Julie Junker
Skribent i København
Mit navn er Julie Junker. Jeg er 22 år og studerer International Virksomhedskommunikation og Engelsk. Derudover arbejder jeg som kommunikationsfaglig studentermedhjælper i direktionssekretariatet på OUH Odense Universitetshospital – Svendborg Sygehus. Her arbejder jeg både med intern og ekstern kommunikation, hvor sociale medier på nuværende tidspunkt, er det som jeg beskæftiger mig mest med
Hannah Howard Andresen
Skribent i København
Jeg hedder Hannah, 23 år og studerer Orkesterdirektion og Klaver på Musikkonservatoriet i Oslo. Jeg er meget interesseret i Kulturpolitik, og skrev nogle debatindlæg forrige semester som en del af Politikens Kritikerskole
Emilie Enggren Nielsen
Skribent i København
Mit navn er Emilie, og jeg 23 år gammel. Jeg har en bachelor i Kommunikation og digitale medier ved AAU og læser nu en kandidat i Retorik ved KU. Ved siden af mit studie arbejder jeg som tekstforfatter/creative content assistant, hvor mit job er at formidle tekster så kreativt og levende, at de virker - og sælger. Min store passion er at skrive, og så drømmer jeg om at udgive en bog en skønne dag.