UNGKOM finder nyt hjem i Djøf

Efter en kort pause åbner UNGKOM op igen – nu som en del af den faglige organisation Djøf. De to foreninger har fundet sammen i et stærkt strategisk partnerskab, som skal bringe kommunikationsstuderende og nyuddannede tættere på bestyrelseslokalerne, hvor de tunge, strategiske beslutninger træffes samt øge prioriteringen af kommunikation hos personer med andre faglige baggrunde.

I UNGKOM tror vi nemlig på, at kommunikation som faglighed bringer mindst lige så meget til det tunge bestyrelsesbord som økonomi og jura. Og vi tror på, at kommunikationsstuderende og nyuddannede kan lære af at mødes med folk med andre fagligheder. Præcis ligesom de kan lære af os.

Derfor har vi valgt at indgå i et strategisk partnerskab med Djøf. En faglig organisation der samler mere end 2000 kommunikatører, men som mangler et anker, hvor kommunikationen kan dyrkes som faglighed. Vi vil være dette anker, og vi vil arbejde hårdt for, at kommunikationsstuderende og nyuddannede oplever en værdi af dette samarbejde.

Hvad kommer det her så egentlig til at betyde for dig? Partnerskabet er ikke et nyt UNGKOM, men en frisk start for UNGKOM. Vi kommer til at arbejde, som vi plejer, og I kommer til at se lige så spændende events som tidligere. Djøf – og selvfølgelig også os – er interesseret i det kommunikationsfaglige, fordi kommunikation fylder mere og mere i nutidens moderne organisationer. Partnerskabet skal derfor styrke dig som kommunikationsstuderende og nyuddannet til hvordan du tackler fremtiden indenfor kommunikation.

Vi glæder os til at se dig til vores næste event!

Spørgsmål vedrørende samarbejdet mellem UNGKOM og Djøf kan rettes til formand Nanna Elming på 22528653.

Kommenter

Kommenter