Om UNGKOM

Om Unge Kommunikatører

Unge Kommunikatører [UNGKOM] er det mest kompetente fællesskab for kommunikationsinteresserede unge, som gennem unik viden og aktiviteter sikrer sammenhæng mellem virksomheder og studerende.

UNGKOM er en del af DJØF og en landsdækkende, kompetenceskabende forening for studerende samt nyuddannede kommunikatører. Foreningen er fordelt på tre regioner: UNGKOM Nord (Aalborg), UNGKOM Midtjylland (Aarhus), UNGKOM (KBH).

UNGKOM stræber mod at skabe øget opmærksomhed omkring vigtigheden i at engagere sig i tiltag uden for studiets rammer og at tilegne sig kompetencer og erfaring, som ruster dig til et fremtidigt studiejob eller fede stillinger, når du er færdiguddannet. Det hjælper UNGKOM med ved at arrangere årlige kurser, workshops, events, praktik-bar, foredrag med virksomheder og kommunikationseksperter, der kan give unik brancheindsigt. Og så udgiver vi løbende relevant content fra k-branchen – for og af unge kommunikatører. Blandt andet gennem vores UNGKOM redaktion, der har teams og redaktører i både København og Aarhus. 

Vi er et fagligt nysgerrigt og involverende forum, der aktivt tager aktuelle problemstillinger op til diskussion og har stor fokus på netværk mellem studieretninger inden for de forskellige kommunikationsdiscipliner.