Om UNGKOM

Om Unge Kommunikatører

Unge Kommunikatører [UNGKOM] er det mest kompetente fællesskab for kommunikationsinteresserede, som gennem unik viden og aktiviteter sikre sammenhæng mellem virksomheder og studerende.

UNGKOM er en del af DJØF og en landsdækkende, kompetenceskabende forening for studerende samt nyuddannede kandidater. Foreningen er fordelt på tre regioner: UNGKOM Nord (Aalborg), UNGKOM Midtjylland (Århus), UNGKOM (KBH).

UNGKOM stræber mod at skabe øget opmærksomhed omkring vigtigheden i at engagere sig i tiltag uden for studiets rammer og at tilegne sig kompetencer og erfaring, som ruster dig til et fremtidigt studiejob eller fast stilling. Dette hjælper UNGKOM med ved arrangerer årlige kurser, workshops, events, praktik-bar, foredrag med virksomheder og kommunikationseksperter, der kan give unik brancheindsigt.

Vi er et fagligt nysgerrigt og involverende forum, der aktivt tager aktuelle problemstillinger op til diskussion og har stor fokus på netværk mellem studieretninger inden for de forskellige kommunikationsdiscipliner.