OM UNGKOM

Vi bygger broer mellem unge kommunikatører og kommunikationsbranchen

Unge Kommunikatører (UNGKOM) er et frivilligt fællesskab for unge, der interesserer sig for kommunikation. Vi bygger bro mellem studerende og erhvervsliv gennem unik viden og faglige og sociale aktiviteter. UNGKOM er en del af Djøf, men det kræver ikke medlemskab at være med eller at deltage i vores arrangementer. Vi bestræber os mod at skabe øget fokus på vigtigheden i at engagere sig i aktiviteter uden for studiets rammer.

I UNGKOM kan du tilegne dig kompetencer og erfaring, som ruster dig til et fremtidigt studiejob eller fede stillinger, når du er færdiguddannet. Det hjælper UNGKOM med ved at arrangere årlige workshops, events og foredrag med virksomheder og kommunikationseksperter, der kan give unik brancheindsigt. Og så udgiver vi løbende relevant content fra kommunikationsbranchen – for og af unge kommunikatører. Blandt andet gennem vores UNGKOM redaktion, der har teams og redaktører i København.

UNGKOM er en landsdækkende, kompetenceskabende forening for studerende samt nyuddannede kommunikatører. Foreningen er fordelt på tre regioner: UNGKOM (København), UNGKOM Nord (Aalborg) og UNGKOM Midtjylland (Aarhus). Opdatering 2022: I øjeblikket er det kun UNGKOM i København som er aktiv.

Arbejdsopgaver og Teams

Som frivillig i UNGKOM har man mulighed for at boltre sig i en lang række spændende arbejdsopgaver. Opgaverne er ofte fordelt på forskellige teams i de enkelte bestyrelser, hvor man som bestyrelsesmedlem sagtens kan fungere i flere teams. De aktive Teams i de siddende bestyrelser er:

Forperson

  • Hver bestyrelse har et forpersonsteam, hvis medlemmer får mulighed for hands-on ledelse af en organisation.
  • Forpersonsteamet sætter og vedligeholder organisationens strategi, samt sætter rammerne for bestyrelsesmøderne.
  • I teamet vil medlemmer få erfaring med rekruttering og ansøgningssamtaler.
Event
  • Planlægger og eksekverer events 
  • Gøres i samarbejde med Social teamet
  • Vi har et mål om at holde minimum 2 events pr. semester

Redaktionen

  • Medlemmer har mulighed for at skrive kommunikationsfaglige artikler, der udgives på hjemmesiden, Instagram og på LinkedIn.
  • Redaktionen fungerer som et hyggeligt og fagligt fællesskab, hvor skrivelysten kan stilles, samt muligheden for feedback og udgivelse fremgår.

Social

  • Medlemmer af Social Teamet arbejder med indhold til organisationens sociale medier; Facebook, Instagram og LinkedIn.
  • Hver bestyrelses Social Team har tæt kontakt med de andre bestyrelser, så content bliver koordineret på tværs af organisationen.
  • Social Teamet står for tekstforfatning, planlægning, udarbejdelse samt uploading af contentplaner til kommende events.
  • Social Team står for at producere og redigere billeder og videomaterie fra bl.a. events. 

Communication Case Competition (CCC)

Vil du være med?

Vil du være med i en af vores bestyrelser så send en halv side om dig selv og din motivation for at være med i UNGKOM til: 

Aalborg: ungkomn@gmail.com

København: ungkom@outlook.dk

Århus: ungkom.midt.bestyrelse@gmail.com

Eller send os en DM på Instagram.