ANSØG NU: Bliv en del af UNGKOM Nord

Drømmer du om at blive en del af et ungt fællesskab, hvor du bliver udfordret og inspireret fagligt? Brænder for kommunikation og vil du have en unik indsigt og netværk i kommunikationsbranchen? Så er du måske vores nye bestyrelsesmedlem i UNGKOM Nord.

Som studerende har du sikkert oplevet, at det nogle gange kan være svært at forestille sig, hvad der venter på den anden side af universitets trygge mure, og hvad du præcist kommer til at arbejde med, når du er færdiguddannet.

Som frivillig i UNGKOM er du med til at bygge bro mellem studie- og erhvervslivet for derved at hjælpe andre kommunikationsstuderende med at opnå en dybere brancheindsigt og forståelse for vigtigheden ved at deltage i tiltag uden for studiets rammer. Samtidig bliver du en del af Aalborgs fedeste kommunikationsnetværk!

I UNGKOM Nord består vores bestyrelse af flere forskellige teams. Som bestyrelsesmedlem er du naturligvis en del af den samlede bestyrelse med fællesmøder og aktiviteter, men du vil have dine primære opgaver og ansvar inden for ét team.

Som frivillig i UNGKOM Nord:

  • Får du gennem vores samarbejde med virksomheder og bureauer opbygget et professionelt netværk, hvilket er meget værdifuldt både i forhold til praktikplads, studiejob og fremtidig karriere
  • Bliver du en del af et landsdækkende stærkt fællesskab, hvor faglighed og socialt samvær går hånd i hånd
  • Du kommer til at beskæftige dig med forskelligartede opgaver og er selv med til at bestemme dine ud fra, hvad du brænder for.
  • Du får mulighed for at udforske og prøve kræfter med flere grene af kommunikationsfaget, som b.la. kan være grafisk design, foto- og videoredigering, sociale medier, branding og promovering, eventplanlægning og PR.

Om dig:

  • Du er studerende på en kommunikations-, marketings- eller grafisk uddannelse, eller anden uddannelse som har relation til branchen
  • Du er med på beatet i forhold til kommunikationsbranchen og kan lide at følge med i de nyeste tendenser og have fingeren på pulsen
  • Du er ambitiøs, vedholdende og ansvarsbevidst
  • Du er åben, glad og en holdspiller
  • Du er initiativrig og arbejder proaktiv ved at generere nye idéer til udviklingstiltag
  • Du kan arbejde selvstændigt men også samarbejde i teams

Du behøver IKKE at have brancheerfaring. Det vigtigste for os er, at du er engageret og passioneret omkring kommunikation og har mod på at bidrage samt lære nyt inden for dit interessefelt.

Hvis du har lyst til at blive en del af UNGKOM, så send en ansøgning til ungkomn@gmail.com

Ansøgningen skal indeholde en beskrivelse af dig selv, din motivation for at blive bestyrelsesmedlem ved UNGKOM og dit CV. Du må desuden meget gerne beskrive, hvilket arbejdsteam du finder interessant at arbejde i.

UNGKOM er drevet af frivillige – og bestyrelsesarbejdet er derfor ulønnet.

Tøv endelig ikke med at stille spørgsmål på e-mail eller på vores Facebook: https://www.facebook.com/ungkomnord

Du kan læse mere om UNGKOM og bestyrelsen i Aalborg her: https://ungkom.dk/om-ungkom/ungkom-nord/

Vi glæder os til at høre fra dig!