ANSØG NU: Bliv en del af bestyrelsen i UNGKOM Midtjylland

Drømmer du om at blive en del af et ungt fællesskab, hvor du bliver udfordret og inspireret fagligt? Brænder for kommunikation og vil du have en unik indsigt og netværk i kommunikationsbranchen? Så er du måske vores nye bestyrelsesmedlem i Unge Kommunikatører i Midtjylland.

Unge Kommunikatører, også kendt som UNGKOM, er en bestyrelse, der bygger bro mellem studie- og erhvervsliv gennem aktiviteter som foredrag, workshops, artikler, Instagram-takeovers, cafeer og andre gå-hjem møder med virksomheder og kommunikationseksperter. Og nu kan DU være med. 

UNGKOM Midtjylland søger nemlig nye bestyrelsesmedlemmer, der vil være en del af Midtjyllands fedeste kommunikationsfællesskab for Unge Kommunikatører.

Du får…

Som bestyrelsesmedlem i UNGKOM MIDT kommer du til at prøve kræfter med flere grene af kommunikationsfaget.

Vores projekter spænder bredt, og du får både lov at lege med at producere indhold til vores mediekanaler – og du får god erfaring med eventplanlægning.

Som en del af UNGKOM opbygger du desuden et værdifuldt og inspirerende netværk, og du kommer i forbindelse med folk fra forskellige uddannelsesretninger og virksomheder, som måske kan sikre dig dit næste studiejob, praktikplads – og under alle omstændigheder styrke dit faglige netværk.  

UNGKOM har bestyrelser i både Nordjylland, København og Midtjylland. I København og Midtjylland finder du UNGKOMs redaktioner, der skaber spændende kommunikationsindhold til andre unge kommunikatører. Måske har du læst nogen af deres artikler? Som bestyrelsesmedlem i UNGKOM Midtjylland er det også muligt at blive tilkoblet redaktionen eller lave projekter på tværs af bestyrelsen og redaktionen. 

Bestyrelsesarbejdet er et springbræt for:

 • Strategiplanlægning internt og på tværs af vores bestyrelser 
 • Community management på vores mediekanaler 
 • Eventplanlægning i form af webinarer, workshops – kun fantasien sætter grænser 
 • Kreativ tekstforfatning, indsamle data gennem bl.a. interviews af virksomheder og spændende profiler 
 • Et ungt og inspirerende netværk med en kultur, hvor der er højt til loftet og kort vej fra tanke til handling
 • Generelt at teste og finde ud af, hvad du brænder for inden for kommunikationsfaget!

Det søger vi hos dig:

 • Kommunikation og nysgerrighed er en del af dit DNA 
 • Relevant erhvervserfaring er ikke et krav, men vi forventer, at du brænder for dit fag 
 • Du er åben, glad og ser dig selv som en holdspiller
 • Du har gåpåmod og er ikke bange for at kaste dig ud i nye ting 
 • Vi ser gerne, at du er studerende i gang med din bachelor eller kandidat

Det praktiske

Vi forventer opstart i august 2021. Ansøgning og relevante spørgsmål skal sendes til teamansvarlige, Hans Dalsgaard Hansen og Naja Nissen på mail: ungkom.midt.bestyrelse@gmail.com.

Ansøgningen skal indeholde en beskrivelse af dig selv, din motivation for at blive bestyrelsesmedlem i UNGKOM Midtjylland samt dit CV. Send gerne din ansøgning snarest muligt, da vi holder samtaler løbende. Frist er den 6. Juni 2021. 

UNGKOM er drevet af frivillige – og bestyrelsesarbejdet er derfor ulønnet. 

Du kan læse mere om UNGKOM MIDT på vores hjemmeside eller på Facebook: https://ungkom.dk/om-ungkom/ungkom-midt/, www.facebook.com/UngKomMidt/.

Vi glæder os til at høre fra dig!