UNGKOM søger ambitiøse, nyuddannede kommunikatører til nyt netværk!

Er du nyuddannet inden for det seneste år eller afleverer du speciale mellem august og oktober 2016, og har du lyst til at blive en del af et netværk sammen med andre unge kommunikatører, hvor du kan dele erfaringer og deltage i workshops og oplæg om bl.a. karriere og personlig branding? Så har du mulighed for at blive en del af UNGKOMs tredje runde af “Netværk for nyuddannede”!

UNGKOM har startet et netværk for alle nyuddannede kommunikatører. Hvorfor? Fordi netværk er godt og godt netværk er guld – både for din karriere og dit netværk i branchen! Formålet med netværket er, at du får direkte adgang til andre unge kommunikatører, der også skal ud på arbejdsmarkedet, og som helt sikkert har de samme spørgsmål som dig; Hvad forventer en kommende chef af mig? Hvordan lønforhandler man? Eller hvordan skaffer man sig en kaffeaftale?

Hvordan bliver man en del af UNGKOMs netværk for nyuddannede?

  • Netværket er for alle med en relevant kommunikationsuddannelse, og forudsætter et medlemskab af UNGKOM.
  • Det er et krav, at du har afleveret speciale mellem august og oktober 2016, eller at du er nyuddannet inden for det seneste år.
  • Du skal sende os en motiveret ansøgning, hvor du skriver, hvad du selv ønsker at få ud af netværket, og hvad du mener, du kan give til de andre i netværket.

Vi har plads til 20 ambitiøse, unge kommunikatører i netværket, og vi kommer til at mødes hver anden måned. Det er medlemmerne i netværket, som styrer indholdet for de enkelte møder, og der er selvfølgelig plads til, at man afslutter mødet med en øl eller to og lærer hinanden godt at kende.

Skal du have mulighed for at blive en del af UNGKOMs netværk for nyuddannede? Så send os en motiveret ansøgning samt dit CV til UNGKOMs formand Nanna Elming på n_elming@hotmail.com. senest d. 29. august.

Baggrunden for at vi ønsker at se CV’er fra interesserede er ikke at evaluere om folk er egnede, men derimod for at kunne sammensætte en alsidig gruppe af uddannelsesbaggrunde, kompetencer og netværk.

Planen for årets møder følger når vi har sammensat gruppen, og vi starter op i slutningen af september.

Vi glæder os til at høre fra dig.