Skal du være social media manager til SMWi 2017?

Har du helt styr på #smdk, #komdk, #smwcph og alle de andre hashtags, der florerer under Social Media Week? Har du erfaring med både FB, TW og IG, enten privat eller i job? Så er det dig vi søger til det vildeste kommunikations event – Social Media Week 2017.

UNGKOM har de sidste par år stået for de sociale medier under SMW, og det gør vi igen i 2017. Denne gang har du mulighed for at komme med i maskinrummet og blive lært op som social media manager til SMW. Du kommer til at sidde rigtig meget på Twitter, men vi skal også bruge folk der kan sidde med Instagram, Facebook, lave videoer og Storify. Det er også en forudsætning, at du er ferm på både dansk og engelsk, da meget af kommunikationen foregår på engelsk.

Du skal være frisk på at lægge en del timer i februar og start marts – specielt under selve ugen 27. februar – 3. marts, hvor vi har brug for social media managers hver dag, hele dagen. Vi kører dog i skiftehold, så der også er plads til studie og arbejde. Vi starter op den 6. februar, og i ugerne op til SMW og lige efter vil det handle om 5-10 timer hver uge. Under selve SMW er det vigtigt at hele tidsrummet er dækket ind fra morgen til aften, hvilket også betyder, at vagternes længde og hyppighed kommer an på hvor mange vi bliver i teamet. Du skal i ansøgningsformularen fylde ind hvornår du regner med at kunne tage en vagt (intet er bindende endnu), og hvor mange timer du generelt regner med at kunne arbejde før, under og efter ugen.

I starten af februar afholder vi en Social media manager-skole for alle der skal arbejde som social media managers under SMW. Det er ret vigtigt, at du kan sætte tid af til denne aften (datoen er endnu ikke fastsat), da det er her du lærer om at være SMM under SMW, vores sproglig stil, tools og en hel masse andet – og du møder alle de andre du skal arbejde sammen med.

Vi skal have din ansøgning senest den 13. januar 2017.
Arbejdet er som altid i UNGKOM frivilligt og forudsætter ikke, at du er medlem af DJØF.
Send os en mail, hvis du har spørgsmål til SMW, arbejdet eller andet på:
Anders: anders@gyrup.com
Tine: tine_dyrr@hotmail.com

Har du lyst til at være med? Så kan du ansøge lige her! Vi glæder os til at høre fra dig.