UNGKOM KBH SØGER NYE BESTYRELSESMEDLEMMER

I Unge Kommunikatører søger vi nye kræfter til bestyrelsen i København. Som en del af bestyrelsen vil du blive udfordret og inspireret, få en unik indsigt i kommunikationsbranchen og få et landsdækkende netværk med professionelle fra branchen. Samtidig bliver du en del af et stærkt fællesskab og får praktisk erfaring, som du kan skrive på dit CV.

DET SØGER VI

Du er studerende – gerne på bachelorniveau, men ikke nødvendigvis. Vi søger nye medlemmer på tværs af uddannelsesretninger og interesser, og arbejder på at sammensætte en tværfaglig og alsidig bestyrelse. Relevant erhvervserfaring eller karakterer er mindre vigtigt, men vi forventer, at du synes kommunikation, medier og markedsføring er vildt interessant. Derudover er du motiveret og engageret i bestyrelsesarbejdet, du er åben for nye input og samarbejde med andre ildsjæle, og så er du klar til at indgå i en bestyrelse, hvor fokus er på at nytænke og udvikle UNGKOM for de studerende.

I UNGKOM KBH består vores bestyrelse af flere forskellige teams. Som bestyrelsesmedlem er du naturligvis en del af den samlede bestyrelse med fællesmøder og aktiviteter, men du vil have dine primære opgaver og ansvar inden for ét team.

UNGKOM CASE COMPETITION-TEAMET

UNGKOMs Case Competition i foråret er en af de vigtigste begivenheder for året, og som en del af teamet har du mulighed for at være med til at planlægge det fra start til slut. Du vil opnå et stort kendskab til både eventplanlægning, markedsføring og projektledelse. Her vil du bl.a. være med til at lægge en marketingsstrategi for hele eventet – fx hvordan vi bruger de sociale medier bedst, planlægger content og sikrer, at der kommer masser af tilmeldinger til årets konkurrence. Samtidig vil du få føling med, hvordan man planlægger et stort event, koordinerer med samarbejdspartnere som Djøf, CBS og årets case virksomhed, samtidig med at du vil prøve at arbejde som en ægte projektleder.

Som en del af Case Competition teamet vil du få solid erfaring skrevet på dit CV, mens du kommer til at bygge stærke relationer til andre fra branchen.

SOCIAL-TEAMET

Som en del af social teamet vil du få ansvaret for UNGKOMs social medier, være med til at lave indholdsplaner, brainstorme og udvikle kreativt indhold samt arbejde med community management på bl.a. Facebook, Instagram, LinkedIn og Twitter.

Erhvervserfaring med sociale medier og community management er ikke et krav, men det er en klar fordel, hvis du har kendskab til, hvad der fungerer på de forskellige kanaler – fx fra egen aktivitet. Desuden ser vi også gerne, at du kan en smule basis video- og billedredigering og brænder for at udvikle fedt indhold. Hos UNGKOM får du nemlig mulighed for at teste dine idéer af i praksis og konkret social erfaring, som du kan skrive på CV’et.

DET KAN DU FORVENTE

Som bestyrelsesmedlem vil du prøve kræfter med flere grene af faget kommunikation. Du kommer i selskab med folk fra forskellige uddannelsesretninger og virksomheder, og du opbygger et værdifuldt og inspirerende netværk – som muligvis kan sikre dig dit næste job eller en praktikplads.

Bestyrelsesarbejdet er ulønnet, men til gengæld er du med til at udvikle en spændende forening med unikke ressourcer og mange ildsjæle – der ud over en fælles passion for kommunikation sætter pris på at mødes over en øl i ny og næ.

DET SIDSTE

Hvis du har lyst til at blive en del af UNGKOM, så send en e-mail til ungkom@outlook.dk og skriv “Ansøgning UNGKOM KBH” i emnefeltet.

Ansøgningen skal indeholde en beskrivelse af dig selv, din motivation for at blive bestyrelsesmedlem ved UNGKOM og dit CV. Du må desuden meget gerne beskrive, hvilket arbejdsteam du finder interessant at arbejde i.

Ansøgningsfristen er den 8. marts – men send allerede din ansøgning nu, da vi løbende holder samtaler!

Du må desuden allerede gerne sætte kryds i kalenderen søndag den 29. marts, hvor vi holder overdragelsesdag for den nye bestyrelse. Samt den 19.-20. marts hvor UNGKOM CaseCompetition løber af stablen.

Tøv endelig ikke med at stille spørgsmål på e-mail eller https://www.facebook.com/ungkom/

Du kan læse mere om bestyrelsen i København her: https://ungkom.dk/om-ungkom/ungkom-kbh/

Vi glæder os til at høre fra dig!