UNGKOM NORD søger nye bestyrelsesmedlemmer

UNGKOM Nord er placeret i Aalborg og én af tre afdelinger i den landsdækkende, kompetenceskabende forening Unge Kommunikatører samt en del af fagforbundet Djøf.

Vi er et kompetent netværk for kommunikatører, som i fællesskab med erhvervslivet skaber arrangementer og andet relevant indhold for kommunikationsinteresserede.

Vi kan tilbyde dig at blive en del af en organisation i rivende udvikling, hvor du vil få stor indflydelse på UNGKOM Nords fremtid. Vi tilbyder dig indsigt i branchen, erfaring, forbedring af kompetencer, et professionelt netværk, udvikling mm.

Vi søger engagerede frivillige bestyrelsesmedlemmer, som har lyst til at få indblik i og prøve kræfter med forskellige grene af kommunikationbranchen i praksis. Du holder dig opdateret på de nyeste tendenser indenfor branchen og brænder for at forbedre dine kompetencer indenfor netop denne. Du skal kunne arbejde både alene og i teams samt kunne afsætte 4-8 timer ugentligt. UNGKOM Nord er en investering i din fremtid.  Du vil få forbedret dine kompetencer og få et netværk, som senere kan benyttes til at opnå dit drømmejob.

Læs mere om jobbet som bestyrelsesmedlem i UNGKOM Nord ved at trykke på nedenstående billede med stillingen, som du ønsker at søge.

Hvis én af nedenstående stillinger vækker din interesse, så send din ansøgning til ungkomn@gmail.com. -Samtaler afholdes løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!