Vil du være en del af UNGKOM-redaktionen i Aarhus?

Er du journalist-, kommunikations- eller medievidenskabsstuderende, ord-smed, tastaturkriger, formidlingsinteresseret – eller går du måske blot med en redaktør-drøm i maven?

Så slib lige tastaturet!

Til vores redaktion i Aarhus søger vi nemlig lige nu dig, der har lyst til at indgå i et redaktør-team på to – og være co-redaktør for en lille håndfuld dygtige frivillige skribenter. Vi søger 3-4 skribenter og én til to redaktører.

Hvem er vi?

Aarhus-redaktionen er en frivillig redaktion, der skriver kommunikationsfaglige artikler af og for unge kommunikatører. Formålet er at bygge bro mellem unge kommunikatører og kommunikationsbranchen.

Læs om redaktionen her

UNGKOM er en frivillig bestyrelse, der lige nu består af tre bestyrelser: en i Aarhus, en i København og en i Aalborg. Redaktionen er bestyrelsens seje, skrivende side-kick, der flyver solo on the side og leverer en frisk artikel hver onsdag, som bliver udgiver på ungkom.dk og på Unge Kommunikatørers LinkedInside. Pt skriver vi kun artikler – har du andre/flere/nye idéer er det KUN et plus!

Hvem er du?

Du er selvkørende, initiativrig og så har du mest af alt lyst til at lave frivilligt arbejde sammen med andre, der også elsker at skrive!

Du må gerne have lyst til selv at skrive artikler ind i mellem  men det er ikke et krav! Du skal dog selvfølgelig have tid og lyst til at ligge lidt af din fede, frivillige energi i at holde redaktionen kørende – og hvor meget er det så? Regn med cirka 1-3 timer om ugen i gennemsnit, og det afhænger af, hvor meget tid du selv lægger i det!

Hvad er mine opgaver som skribent?

Som skribent er det dig, der er stjernen, som får lov at skrive løs og udgive artikler med dit eget navn på UNGKOMs kanaler. Derudover skal du have mod på at både modtage og give feedback til og fra de andre skribenter og redaktørerne.

Du må skrive om hvad som helst – så længe emnet er relevant for unge kommunikatører og din artikel er med til at bygge bro mellem unge kommunikatører og branchen på den anden side af studierne.

Ordet er dit – og der er frit lejde til at tænke kreativt, udforske idéer, træne din indre journalist og blive udgivet.

Hvad er mine opgaver som redaktør?

Som redaktør arbejder du sammen med dine co-redaktører om følgende opgaver:

  • Sammen eller på skift planlægger, koordinerer og faciliterer I det månedlige møde(enten online eller fysisk i Aarhus).
  • I har overblikket og sørger for, at udgivelsesplanen løbende bliver fyldt.
  • Sammen sørger I for at facilitere idégenerering, sparring og feedback mellem jer selv og skribenterne.
  • I søger for at udgive artiklen på ungkom.dk og på LinkedIn (vi arbejder pt i wordpress, og det er super easy at lære).
  • I holder løbende kontakt med Aarhus-bestyrelsen og deltager ind i mellem på et bestyrelsesmøde – og opdaterer her bestyrelsen om redaktionens arbejde.

Artikelproduktionen sker i samspil med redaktionen i København, der står for at skrive og udgive artikler hver anden uge. Redaktionerne i Aarhus og København skiftes altså til at udgive.

Ungkomredaktionen i Aarhus har en Facebookgruppe, hvor vi laver aftaler, koordinerer feedback mm. Alt det praktiske kan du høre mere om, hvis du sender os en ansøgning.

Og det håber vi selvfølgelig VIRKELIG meget at du gør.

Hvad skal jeg skrive i min ansøgning?

  1. Skriv lidt om dig selv og hvorfor du gerne vil være frivillig redaktør sammen med os i UNGKOM-redaktionen.
  2. Giv os 3 idéer til artikler, du kunne tænke dig at skrive

…og send så FLUKS din ansøgning til ungkomredaktion@gmail.com – sooner rather than later! 🙂
Vi glæder os til at høre fra dig!