UNGKOM MIDT

Find os på Facebook og hold øje med vores kommende begivenheder.

UNGKOM Midt består af følgende frivillige kommunikatører:

Bo Carstensen
Formand i UNGKOM Midt, og MA i Corp.Com. Satser stærkt på en karriere indenfor bureaubranchen. Praktikant hos Uncle Grey
Kathrine Berg Kjærgaard
Kommunikationsstuderende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole // Praktikant hos Sikkerhedsstyrelsen // Bestyrelsesmedlem i UNGKOM Midt
Signe Sundbæk Ahler
Kandidatstuderende på Virksomhedskommunikation med en BA i Medievidenskab. Digital & Social Planner ved Jugel&Co og bestyrelsesmedlem i UNGKOM Midt.
Emilia Stefansson
Studerer BA i Marketing and Management Communication og arbejder med kommunikation hos Formuepleje. Særligt passioneret i digital kommunikation, medier og branding.
Asger Faurbye
Cand.it studerende i IT, kommunikation og organisation (ITKO) // Bestyrelsesmedlem UNGKOM Midt
Maja Mathiasen
Retorikstuderende | Bestyrelsesmedlem UNGKOM Midt | Interesseret i politisk kommunikation, målrettet formidling og tekstforfatning
Louise Oue Laursen
Kandidatstuderende på Medievidenskab og praktikant hos Dentsu Aegis Network. Modstander af spildtid og hopper dermed mellem adskillige job. Nysgerrig på samspillet mellem medier og mennesker og har altid en finger placeret solidt på pulsen!
Kristine Hoyer Jessen
BA i Designkultur & Økonomi│Webassistent på Livingshop.dk│Ansvarlig for UNGKOM Midts Business Relations│Aarhus Designskole med Grafisk Design
Carina Haarbo Jensen
Cand.ling.merc i Virksomhedskommunikation. Bestyrelsesmedlem UNGKOM Midt (Eventkoordinator & Projektleder). Interesser inden for marketing, digital marketing, branding, kommunikation, projektledelse & events.
Pernille Amalie Rahbech
Kommunikationsstuderende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole med en uhyggelig afhængighed af toffifee, kaffe og sociale medier.
Nanna Kristine Larsen
En eventyrlysten stud.cand.ling.merc'er, der har en passion for kommunikation, medier, is samt et kæmpe ønske om flere sommerdage i Danmark.