UNGKOM MIDTJYLLAND SØGER NYE BESTYRELSESMEDLEMMER

Unge Kommunikatører søger nye kræfter til bestyrelsen i Aarhus. Som en del af bestyrelsen vil du blive udfordret og inspireret fagligt, få en unik indsigt i kommunikationsbranchen samt et landsdækkende netværk med professionelle fra branchen.

DET SØGER VI

Du er studerende – gerne på bachelorniveau, men ikke nødvendigvis. Vi søger på tværs af uddannelsesretninger og interesser, og arbejder på at sammensætte en tværfaglig og alsidig bestyrelse. Relevant erhvervserfaring eller karakterer er mindre vigtigt, men vi forventer, at du synes kommunikation, medier og markedsføring er vildt interessant. Derudover er du motiveret og engageret i bestyrelsesarbejdet, du er åben for nye input og samarbejde med andre ildsjæle, og så er du klar til at indgå i en bestyrelse, hvor fokus er på at nytænke og udvikle UNGKOM for de studerende.

Bestyrelsen i UNGKOM Midt består grundlæggende af to forskellige teams. Som bestyrelsesmedlem er du naturligvis en del af den samlede bestyrelse med diverse fællesmøder og aktiviteter, men du vil have dine primære opgaver indenfor ét af de to teams.

MEDIE-TEAMET

Som en del af medie-teamet vil dine primære opgaver være at skrive tekster og finde relevant materiale til UNGKOMs mediekanaler, herunder Facebook, Twitter, LinkedIn og vores hjemmeside. Du kommer derfor til at være en stor del af vores eksterne kommunikation og udvikle vores tone of voice. Vi forventer derfor, at du har en interesse for sociale medier, community management, og hvad der ellers rører sig indenfor området. Der vil i dette team være rig mulighed for at eksperimentere og tænke ud af boksen!

EVENT-TEAMET

Event-teamets fornemmeste opgave er at bygge bro mellem erhvervsliv og den studerende gennem diverse arrangementer. Som medlem af event-teamet vil du derfor være med til at brainstorme, planlægge og udføre disse events for studerende. Vi forventer, at du har en administrativ sans, samt at du kan løbe med en opgave fra start til slut. Vi ser gerne, at du har gåpåmod og ikke er bange for at ringe uopfordret til en marketingchef eller lignende – en central del af event-teamets opgaver er nemlig opbygningen af relationer med virksomheder og fagfolk samt udbygning af UNGKOMs netværk.

DET KAN DU FORVENTE

Som bestyrelsesmedlem vil du prøve kræfter med flere grene af faget kommunikation. Du kommer i selskab med folk fra forskellige uddannelsesretninger og virksomheder, og du opbygger et værdifuldt og inspirerende netværk – som muligvis kan sikre dig dit næste job eller en praktikplads.

Bestyrelsesarbejdet er ulønnet, men til gengæld er du med til at udvikle en spændende forening med unikke ressourcer og mange ildsjæle – der ud over en fælles passion for kommunikation sætter pris på at mødes over en øl i ny og næ.

DET SIDSTE

Send en e-mail med din ansøgning til os på ungkom.midt.bestyrelse@gmail.com. Ansøgningen skal indeholde en beskrivelse af dig selv, din motivation for at blive bestyrelsesmedlem ved UNGKOM, dit CV og evt. eksempler på tidligere arbejde. Du må desuden meget gerne beskrive, hvilket arbejdsteam du finder interessant at arbejde i. Ansøgningsfristen er 1. april – men send allerede din ansøgning nu, da vi løbende holder samtaler!

Tøv endelig ikke med at stille spørgsmål på e-mail eller www.facebook.com/UngKomMidt/.

Du kan læse mere om bestyrelsen i Midtjylland her: http://ungkom.dk/om-ungkom/ungkom-midt/.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kommenter

Kommenter