UNGKOM MIDTJYLLAND SØGER NYE BESTYRELSESMEDLEMMER

I Unge Kommunikatører søger vi nye kræfter til bestyrelsen i Aarhus. Som en del af bestyrelsen vil du blive udfordret og inspireret, få en unik indsigt i kommunikationsbranchen og få et landsdækkende netværk med professionelle fra branchen. Samtidig bliver du en del af et stærkt fællesskab og får unik praktisk erfaring, som du kan skrive på dit CV.

DET SØGER VI

Vi søger nye medlemmer på tværs af uddannelsesretninger, semestre og interesser, og arbejder på at sammensætte en tværfaglig og alsidig bestyrelse. Relevant erhvervserfaring eller karakterer er mindre vigtigt.

Vi forventer, at du er motiveret til at levere brandvarme events, i samarbejde med de andre UNGKOM ildsjæle, til andre kommunikationsstuderende. Derudover synes du, at kommunikation, medier og markedsføring er vildt interessant. Desuden er du motiveret og engageret i bestyrelsesarbejdet. Vi er altid åbne for nye input og forventer, at du er ligeså, og at du klar til at indgå i en bestyrelse, hvor fokus er på at nytænke og udvikle UNGKOM for de studerende.

DET KAN DU FORVENTE

Som bestyrelsesmedlem vil du prøve kræfter med flere grene af kommunikationsfaget. Du kommer i selskab med folk fra forskellige uddannelsesretninger og virksomheder, og du opbygger et værdifuldt og inspirerende netværk – som muligvis kan sikre dig dit næste job eller en praktikplads.

Bestyrelsesarbejdet er ulønnet, men til gengæld er du med til at udvikle en spændende forening med unikke ressourcer og mange ildsjæle – hvor du har unik mulighed for at beskæftige dig med, og have ansvar for netop det du synes er spændende eller få erfaring inden for.

UNGKOM AARHUS

I UNGKOM midt er du med til at skabe minimum ét event per semester og fra event til event kan du skifte arbejdsfokus – alt fra SoMe ansvarlig til projektleder. Du vil opnå et stort kendskab til både eventplanlægning, markedsføring og projektledelse. Her vil du bl.a. være med til at lægge en marketingsstrategi for vores events – fx hvordan vi bruger de sociale medier bedst, planlægger content og sikrer, at der kommer masser af tilmeldinger til de forskellige events.

Derudover har du også mulighed for at blive en del af formandsteamet eller blive redaktionsleder for vores jyske skribenter. Desuden er vi vilde med at få nye inputs til udvikling, hvorfor du også bliver del af ét af vores mange udviklingsteams – som du selv kan være med til at præge.

DET SIDSTE

Hvis du har lyst til at blive en del af UNGKOM, så send en e-mail til ungkom.midt.bestyrelse@gmail.com og skriv “Ansøgning UNGKOM Midt” i emnefeltet.

Ansøgningen skal indeholde en beskrivelse af dig selv, din motivation for at blive bestyrelsesmedlem ved UNGKOM og dit CV. Du må desuden meget gerne beskrive, hvilken rolle du ønsker at have i bestyrelsen – som sagt, der er også mulighed for at blive en del af vores formandsteam.

Ansøgningsfristen er mandag d. 30. April – men send allerede din ansøgning nu, da vi løbende holder samtaler!

Tøv endelig ikke med at stille spørgsmål på e-mail eller https://www.facebook.com/UngKomMidt/

Du kan læse mere om bestyrelsen her: https://ungkom.dk/om-ungkom/

Vi glæder os til at høre fra dig!