We Love People starter nyt talenthold

Efter sommeren starter det københavnske kommunikations- og formålsbureau, We Love People deres næste talenthold – We Love Talent!  We Love Talent er en mentorlære-uddannelse, og bureauet er nu for tredje gang klar til at køre et nyt talenthold.  

For tre år siden startede formålsbureauet We Love People sin mentorlære-uddannelse for at tilføre branchen nyt blod. Det ét-årige program er lønnet, og netop nu søger skolen næste års talenter til We Love Talent.

Rektor Niels Rahr siger: ”det er nødvendigt at nedbryde de gamle reklamesiloer i en verden hvor ”change is the only constant”. Talenterne skal lære at tilføre relevant forbedring til en meget udfordret og kompleks verden – og lære at eksekvere på tværs af alle medieplatforme”.

”I år går vi efter at tilbyde fem talenter et års indsigt i at inspirere verden til at blive et bedre sted at leve med relevant formålskommunikation”, siger strategisk direktør, Claus Skytte. ”Man behøver endelig ikke at være klassisk i sin tilgang til branchen. Vi har både haft tjenere og en snedker på skolebænken”.

Co-creation er hjørnestenen i We Love Talent. Skolen arbejder således for at talenterne ”skal gøre sammen, hvad de ikke kan gøre hver for sig”.

Se hvem We Love People er, og lær mere om We Love Talent 2.0. Og er du kreativ med lyst til at blive skolet  “The We Love”-way, kan du læse meget mere om We Love Talent her.

Optagelsesprøven offentliggøres d. 2. august og afleveres senest d. 16. august.