UNGKOM Podcast – KOM&LOL afsnit 3

“Mit første job og breaking” er overskriften på tredje afsnit af KOM&LOL. For hvad skal man egentlig lave, når man afslutter 20 års skolegang og uddannelse? Hvordan får man det første job? Og hvordan navigerer man i kommunikationsbranchens mange titler, kompetencer og muligheder? Og så tænder vi breaking-lampen! Dagens gæst kommer nemlig med en dugfrisk afsløring lige midt i din yndlings kommunikationspodcast – og det er helt sikkert en, du også kan få glæde af!

I tredje afsnit af KOM&LOL har vi fået besøg af Simon Krag Linde, der blev færdiguddannet for et år siden. Han er nu juniorkonsulent hos BRO, hvor han faktisk tidligere havde et studiejob og før det en praktikplads – og det hele startede med en uopfordret ansøgning.

Simon fortæller også om sit blogformat af samme navn “Mit første job”, hvor han i to år har haft hele 29 personer til at fortælle om deres første job. Fælles for dem alle er, at de er nyuddannede og arbejder med en eller anden form for kommunikation. Hør om ideen bag “Mit første job,” og hvordan ideen har inspireret undervejs.

Lyden er som altid skarp – denne gang bortset fra Nicolai. Så strap in! Der er forkølelser på både stemmer og mikrofoner, men som altid masser KOM og især LOL!

Download podcasten og find alle afsnit i iTunes her.

(Fotograf: Bjarne Bergius Hermansen)